Wat is Maternify?

Maternify is een innovatieve app die je voorziet van digitale voorlichting en instructies gedurende je zwangerschap en tot zes weken na de bevalling. Als cliënt kun je de app downloaden zodra je zwanger bent en je krijgt een uitnodiging per e-mail om een account aan te maken. Binnen de app vind je een reeks nuttige artikelen en video’s die je begeleiden in deze bijzondere periode.

Directe Toegang tot Kraamzorgadvies

Een uniek kenmerk van Maternify is de 24/7 chatfunctie waarmee je altijd contact kunt opnemen met een kraamverzorgende van Maternify, geregistreerd bij het KCKZ. Dit is vooral handig wanneer je vragen hebt op momenten dat de kraamverzorgende niet fysiek aanwezig is, zoals ’s avonds of ’s nachts. Het is echter belangrijk te benadrukken dat de adviezen van de kraamverzorgende die bij je thuis komt en die van je verloskundige altijd leidend blijven.

Voordelen van Maternify

Er zijn verschillende voordelen verbonden aan het gebruik van Maternify:

  1. Optimale Voorbereiding: De app helpt je om je goed voor te bereiden op de kraamtijd en alles wat je kunt verwachten van kraamzorg.
  2. Gebruikersgericht Ontwerp: Maternify is ontwikkeld met zowel de kraamverzorgende als de cliënt in gedachten, wat resulteert in een gebruiksvriendelijke ervaring.
  3. Betrouwbare Informatie: Alle content in de app is gebaseerd op de KCKZ-protocollen, waardoor je zeker kunt zijn van actuele en betrouwbare informatie.

Aanbeveling

Wij raden Maternify ten zeerste aan vanwege de uitgebreide ondersteuning en betrouwbare informatie die de app biedt. Het is een waardevolle tool die je helpt tijdens een van de meest bijzondere periodes in je leven.